Hei 29. 2011

Alan olla korvia myöden täynnä yritysten täysin vastuuttomia väitöksiä tuotteistaa.

Sokeria sotketaan joka paikaan. Ostaessasi pekonia on tärkeää tarkistaa minkä verran sokeria valmistuksessa on käytetty. Ostaessasi kermavaahtoa ”sparypullossa” on tärkeää tarkistaa minkä verran kermaa tuotteessa on. Ostaessasi kermajäätelöä on ehkä hyvä olla tietoinen ettei jäätelössä olle tippaakaan kermaa mutta jumalattomasti ilmaa jne.

BECEL jatkaa huolettomasti, välittämättä selkäsaunoista Tansakassa ja Ruotsissa ja täysin piittaamatta EU:n päätöksestä koskien BECELI:n terveyshyötyjä. Kansa kantaa kylki vääränä yhtiön tuotteita kotiin. Tuotteita joista ei ole mitään todistettavaa hyötyä ja vaaratekijät kirjoitetaan millimetrin korkeilla teksteillä.

FINDUS myy lihapullia jotka ovat 100% naudanlihaa. Harhanjohtavaa markkinointia? Mistähän hiilihydraatit mahtaa tulla?