Nyt on taas aika lähteä Suomeen kolmeksi viikoksi. Pienellä metsätilalla on sopivasti tekemistä ja katselemista. Mtsälampi on varmaankin vapaana jäistä joten saunavettä ja siikoja ja ahvenia löytynee ruoaksi. Lihapuoli järjestyy Varkauden parhaasta lihakaupasta, Tokmannilta. Sieltä löytyy kunnon kyljyksiä joita ei ole pilattu leikkaamalla pintarasva pois vaan kyljykset voi jopa laittaa grilliin ilman että tyuloksena on pelkkiä kengänpohjia. Syksyn useamman viikon vierailua varten on hyvä katsella mitä tarvitsee tehdä ja kun kiirettä ei eläkeläisellä ole niin se vie sen ajan mitä vie. Liput Ruotsiin päin tilataan sitten kun siltä tuntuu. Tytär perheineen on kiertelemässä eurooppaa asuntoautolla mutta tulevat kotiin sitten niin että ennättävät myös Suomeen villien veljesten kanssa.

Elämä on mukavaa, jopa diabeetikolle (D2) , kun ei tarvitse murehtia lääkityksista ja seurannaissairauksista. Kaikki terveysarvot OK ja verensokerit terveen tasolla. Kiitos LCHF ruokavalion.

Hyvää keväänjatkoa kaikille.