En tavallaan julkaise mitään sähköpostistani ilman kirjoittajan lupaa. Nyt teen kuitenkin poikkeuksen kiittääkseni mailin lähettäjää koska jostain syystä vastaukseni kimpoaa aina takaisin hänen koneeltaan tai serveriltä.

Hei Veijo

Suurkiitos hyvistä nettisivuista.Nautin lukea niitä ,hyviä vinkkejä joiden avulla olen saanut jo 10kg vuoden alusta pois ja ketoosi jatkuu.Aivan odotan uusia juttujasi.Muuten kun tämän vhh:n sisäistää niin on kyllä helppoa kuin heinän teko. Hyvää syksyä t ………..

vastaukseni:

Terve …..!

Onneksi olkoon ja kiitos.

Helppoa on kuin heinänteko ja ruoka on hyvää ja terveellistä.

Toivottavasti pystyt myös omalla kokemuksellasi olemaan esimerkkinä muille jotka kärsivät ylipainosta tai diabeteksesta.

Kiitos kuuluu nille lääkäreille ja tutkijoille joiden kirjoituksia ja tutkimusraportteja välitän ja joilla on selkärankaa tunnustaa että viimeiset vuosikymmenet ovat ravintosuosituksineen aiheuttaneet suurta vahinkoa ja jalitettavasti aiheuttavat yhä edelleen.

Minulle LCHF ruokavaliolla saavutetut tulokset ovat kuin todella suuri lottovoitto. Se mikä saa minut jatkamaan kirjoitteliani josta minulle ei ikinä ole ollut mitään tuloa on ne kiitokset jotka nyt sain sinulta.

Jos jotain ihmettelet tai haluat kysyä niin olet tervetullut.

Hyvää syksynjatkoa sinulle.

Ystävällisin terveisin Veijo

(Aikaisemmin lähetetty ei ollut tullut perille)

Jotkut ihmettelee kuinka jaksan vuosi vuoden jälkeen kirjoitella blogiani. Vastaus löytyy emailistani, mm kuten ylläoleva.

Kiitos samalla kaikille emailini vieraille.

Veijo