Kyselin SUOMI24:ltä vastausta siihen miksi SUOMI24 katsoo olevansa lain yläpuolella. Vastaus tuli vihdoinkin ja täytyy kiittää vastaajaa siitä että sain hyvät naurut ja siitä että SUOMI24 katsoo olevansa lain yläpuolella. Se oikeuttaa poistamaan diabeetikolle tärkeää tietoa sivulta ja suojelemaan kaadettuja luuloja sekä jopa vahingoittamaan diabeetikon ja laihduttajan terveyttä. Miksikö?? Koska heillä on OMAT säännöt.

Pitäisiköhän pyromaanien, murtovarkaiden ja muiden SUOMI24:n lailla lakia rikkovien perustaa omia kerhoja “OMILLA SÄÄNNÖILLÄ”??

26 jan. 2017 kl. 14:18

Hei!

Kiitos viestistäsi.

Suomen perustuslaissa taataan jokaiselle suomalaiselle sananvapaus joka tarkoittaa oikeutta ilmaista, julkistaa ja vastaanottaa tietoja, mielipiteitä ja muita viestejä kenenkään ennakolta estämättä. Perustuslaki myös määrittää kaikki ihmiset yhdenarvoisiksi lain edessä ja kieltää asettamasta ketään erikoisasemaan sukupuolen, iän, alkuperän, kielen, uskonnon, vakaumuksen, mielipiteen, terveydentilan, vammaisuuden tai muun henkilöön liittyvän syyn perusteella.

Palvelussamme on kuitenkin säännöt, joita jokainen palveluamme käyttävä on sitoutunut noudattamaan. Säännöissämme kielletään yksiselitteisesti yhteystietojen julkaiseminen, tuotteiden ja palveluiden mainostaminen sekä massapostittaminen. Myös tekstin suora kopioiminen toisesta julkaisusta on sääntöjemme vastaista.

Palvelussamme on käytössä jälkimoderointi, eli moderointimme ei lähtökohtaisesti estä ennakolta palstalle julkaistuja viestejä. Jos käyttäjä rikkoo keskustelujen sääntöjä toistuvasti, niin käyttäjälle voidaan asettaa määräaikainen kirjoitusesto, joka estää viestien julkaisemisen palstalla. Tällä pyritään estämään jatkuva häiriökäyttäytyminen sekä sääntöjen vastainen toiminta.

Sääntöjen vastaiset viestit tullaan aina poistamaan palvelustamme ja toivomme, että sitoudut jatkossa noudattamaan palvelumme sääntöjä.

Ystävällisin terveisin

Käyttäjätuki

Oona