Huh 16. 2013

Molemmissa kuvissa olevat elintarvikkeet sisältävät 30 grammaa hiilihydraatteja. Se vastaa hiilihydraattimäärää joka on sopiva maltillisella LCHF ruokavaliolla. Kummanko kuvan annoksen uskoisit syöväsi nopeimmin?

Toisin sanoen-unohda ne elintarvikkeet mitkä sisältävät suuria määriä hiilihydraatteja (makeiset, leipä, pasta, riisi ja peruna), Niiden sijaan voit sallia itsellesi yhtä ja toista hyvää ja siitä huolimatta saat hyvän vaikutuksen terveyteesi ja painoosi.

PS.

Jos olet erittäin herkkä hiilihjydraateille tai haluat saada täyden tehon LCHF ruokavaliosta niin sinulle voi olla hyödyksu pitää hiilhydraatit alle 20gr/pv. Silloin on syytä olla varovainen jopa porkkanoiden, pähkinöiden ja marjojen suhteen.

Lähde

kuvat: http://trelleborg-kiruna.blogspot.se/2013/04/30-gram-socker.