Lok 20. 2011

Hyvää huomenta Göteborgista.

Jotkut kokee matkustamisen esteenä LCHF/VHH ruokavalion noudattamiselle. Itse en ole huomannut suuria vaikeuksia. Juuri nyt esimerkiksi. Pieni hotelli kaupungin ulkopuolella ja aamiaispöytä ilman pekonia. Kananmunia löytyy ja ystävällinen henkilökunta auttoi mielellään kupillisella aitoa majoneesia. (Minulla on aina varmuuden vuoksi mukana myös oma majoneesipurkki).

Salamimakkaraa, anjovista, lihapullia, maksapasteijaa, kurkkua, kananmunia, kinkkua, tomaattia, valkokaalia (omasta takaa).

Kun tietää mitä energiajakauma tarkoittaa niin jo ylläolevasta syntyy täysveroinen LCHF aamiainen, jopa diabeetikolle. Aamiainen joka lyö virallisen diabeetikon ravintosuosituksen mennen tullen.

En kiellä kyllä että olen alkanut uneksia omasta ruokavarastostani kotona. Pekonia, peuraa, kanaa, lohta eri muodoissa, sieniä, vispikermaa ja runsaammat salaattitarpeet jne.

Pienellä suunnittelulla ja asian ystävällisellä selittämisellä hotellin henkilökunnalle pääsee pitkälle. Yleensä syntyy asiasta pidempikin keskustelu. Eilen tuli erään hotellintyöntekijän ylipainoinen mies pienelle ”kurssille”. Saapas näkee mikä tilanne on kun seuraavan kerran tavataan puolessa välissä marraskuuta.