Lok 3. 2012

Kuten aikaisemmin kirjoitin niin se että en suostunut kumartamaan Diabetesliiton älyttömyyksille ja samaan aikaan pyllistämään diabeetikoille aiheutti edellisen ulosajamisen jälkeisen kirjoittelun lyheen loppumisen. Syy oli yhtä keksittyä kuin ennekin, jopa enemmän uhkausmuodossa:

”Hei!

Kirjoitat edelleen vanhaan malliin, mollaat toisin ajattelevia ja tuuppaat blogitekstiäsi pitkiä pätkiä palstalle. Jos ei meno muutu, seuraava toimenpide on Kohtauspaikalta poistaminen.

Diabetesliiton tiedotus”

Nythän asia on niin että en ole ennenkään kumarrellut väärässä olevia auktoriteetteja enkä aio tehdä sitä jatkossakaan joten seurauksena oli sulkeminen:

“Veijo Puustinen, sinulla on porttikielto tälle keskustelualueelle!

Tahallinen ja toistuva sääntöjen rikkominen.

Porttikiellollesi ei ole määritetty päättymishetkeä.”

Käytetään nyt tilaisuutta hyväksi kun kerran moisia tarmonpesiä tuntuu Diabetesliitosta löytyvän ja katsotaan jos tällä kertaa tulisi vastaus tähäkin vai onko valvonnan porukka pelkästään papukaijoja jotka osaavat kolme lausetta kun hälytys liiasta tiedosta sivun lukijoille tulee:

http://lchf3356.blogit.fi/avoin-kysymys-suomen-diabetesliitolle/

Vai onko lukutaitoinen porukka jälleen lomalla?

Sääliksi käy suomalaisia diabeetikkoja jotka kaikella mahdollisella tapaa altistetaan viallisen linjan paskapuheille samaan aikaan kun tiedon kulku estetään jopa sananvapauden rikkomisen rajamailla toimien.

Toivottavasti Kohtauspaikan aivoriihi älyää poistaa kaikki vaaralliset kirjoitukseni kohtauspaikan sivuilta. Onhan se vaarallista varoittaa diabeetikkoja syömästä tavalla (jota Diabetesliitto suosittelee) joka saattaisi vähentää tai koknaan poistaa lääkityksen, saada painon, verenpaineen ja kolesterooliarvot normaaliksi. Totta kai on parempi kuten Diabetesliitto suosittelee jatkaa hiilihydraatin=sokeria ahtamista, lääkityskierteen ja liitännäissairauksien nousua ja saada lohdutukseksi sitten että “se on luonnolista diabeteksen yhteydessä”.

Uskoo kuka uskoo, minä en, mutta minulla ei olekkaan lääkitystä diabetekseeni (tyyppi2), verensokerini ovat ympäri vuorokauden normaalilla matalaa tasolla ja muut lääkärintarkastuksissa mitattavat arvot erittäin hyvät.

Ehkä askel eteenpäin Diabeeteliiton herättämiseksi Prinsessa Ruusunen unestaan olisi vastaava kuin mitä kollegani (D2) täällä Ruotsissa teki syötyään suositusten mukaan kymmenen vuotta ja piikittäen insuliinia. Hän aloitti LCHF-ruokavalion ja kolmekuukautta myöhemmin ilmoitti Diabetesliitolle sanoen irti jäsenyytensä perustelulla “Te olette kymmenen vuotta opettaneet minua syömään täysin väärin”.