Jou 14. 2012

”VHH:lla kuolee parin vuoden kuluttua, paino ei kestä putoamisen jälkeen vaan nousee takaisin entiseen, verensokerit nousevat takaisin ja vain lääkitys auttaa, sydän ja verisuoni taudit tappaa parissa vuodessa………..”

Ylläolevaa on toitotettu niin THL:n, Diabetesliiton ja Sydänliiton professoreiden ja muiden “asiantuntijoiden” taholta.

Lääkärini soitti eilen otettuani suuren määrän kokeita viime viikolla. “Halusin vain soittaa ja kertoa että KAIKKI arvot ovat LOISTAVAT”.

Huvittava piirre oli tietenkin se että hän ai voinut olla mainitsematta kokonaiskolesterooliarvosta joka oli 5,1mmol/l mutta ei kuitenkaan suositellut teollisuusrasva Beceliä (huijaustuote, kuten muutkin margariinit). Minä totesin kuten ennenkin että annan pitkät villat kokonaiskolesteroolille koska se ei sano yhtään mitään.

Syvimmät valittelut “terveydestämme vastuussa oleville” , kelkasta kauan sitten pudonneille viranomaisille. En älyä kuolla vielä 4 vuoden jälkeen tai saada vakavia sairauksia.

Vai onko sittenkin niin että valehtelu kansalle teidän puoleltanne jatkuu??