Elo 27. 2013

Kirjoitin aikaisemmin e-mailistani VIKING LINE:lle koskien marjarahkaa jonka olin aikaisemmin ennättänyt testata ja joka parivuotta sitten katosi laivojen jälkiruokavalikoimasta. Muutaman mailin vaihdon jälkeen asia sai diabeetikolle (joka haluaa välttää sokeria=hiilihydraattia) onnellisen lopun.

Tässä viimeisin email VIKING LINE:lta:

“Hej

Efterrätten med kvarg, bär och grädde är från och med idag tillbaka på buffé dessertbordet säger restaurangchefen

Mvh Ulla”

ts. Tästä päivästä lähtien marjarahka on takaisin kaikilla aluksilla.

Kiitos VIKING LINE.

(Olen lähettänyt mailin vastaukseksi jossa kysyn : Voisiko VIKING LINE olla edelläkävijä laivalinjojen joukossa ja tarjoilla LCHF-ruokavalion mukaista ruokaa niille jotka sitä haluavat. Tovotaan me diabeetikot ja painonhallinnasta kiinostuneet parasta)