Syy 7. 2012

Nyt vallitsee LCHF/VHH paniikki Suomessa. Vanha, vääräksi todistettu luonnollisen rasvan pelko elää edelleen. Huolimatta siitä että moderni tutkimus on kerta,kerran, kerran, kerran,,,,,jälkeen todistanut että voi ja kananmunat ovat terveydelle vaarattomia.

Syy paniikkiin:

Tutkimuksen mukaan on keskimääräinen kolesteroliarvo Suomessa noussut 5,2:sta-5,3:een mmol/l. Syyliseski leivottiin LCHF/VHH ruokavalio ja nyt uhkaillaan valtavilla määrillä sydäninfarkteja. Mutta missä ne infarktit viipyy? Ei löydy mitään statistiikka joka näyttää muuta kuin että Suomalaisten ja Ruotsalaisten sydänterveys vain paranee.

Pekka Puska (THL), on paniikin aiheuttaneiden atikkeleiden takana, Hän täyttää 67v tänä vuonna. Onhan se hienoa työskennellä eläkeiän saavutettuaankin –mutta silloin olisi syytä yrittää myös pysyä kehityksessä mukana.

http://www.kostdoktorn.se/lchf-panik-i-finland/

lue myös: http://lchf3356.blogit.fi/thln-vaiteet-vanhanaikaisia/

Oma lisäys:

Pekka Puskan maine on yhtä kummallinen ilmiö kuin Kolumbuksenkin:

Kun hän lähti matkalle hän ei tiennyt mihin oli menossa.

Kun hän tuli perille hän ei tiennyt mihin oli tullut.

Kun hän palasi matkalta hän ei tiennyt missä oli käynyt.

THL:n ja Pekka Puskan naurettavien väitösten maine on jo kansainvälinen.