Hel 27. 2012

Leivälle voita-ei margariinia. Kehomme polttaa voin nopeammin kuin margariinin. Nyt on margariini voin sijasta kielletyn ruoan listalla.

Margariini on tulehduksia aiheuttavaa ja nostaa veren rasvarvoja (kolesterolia) runsaasti käytettynä. Margariinin käytöllä on yhteys rintasyöpään, vatsalihavuuteen ja suoliston tulehdussairauksiin kuten haavainen paksusuolen tulehdus (ulcerös kolit).

Asiasta kertoi Charlotte Erlanson-Albertsson, lääketieteen ja fysiologisen kemian professori Lundin yliopistosta radio P4:ssä.

“40gr margariinia ja vaikutus on selvästi havaittavissa veren rasvaarvoissa”

Margariinin ja sairauksien välillä on yhteys. Charlotte Erlanson-Albertsson, lääketieteen ja fysiologisen kemian professori Lundin yliopistosta kertoo mitä tutkimus osoittaa ja kehoittaa valitsemaan voin margariinin sijaan.

Lähde

Oma kommenttini:

Nyt on piru matkalla kuivalle maalle. Charlotte Erlanson-Albertsson, yksi LCHF ruokavalion suurimpia vastustajia on alkanut liukumisen oikeaan suuntaan. No, milloinkaan ei ole myöhäistä korjata mielipiteitään.

LCHF-ruokavalio on aina tuominnut margariinit tarpeettomina ja terveydelle vahingollisina.