Syy 1. 2012

Tyydyttetty rasva aiheuttaa sydän- ja verisuonitauteja. (Keys 50-luvulla)

Eikun se onkin kolesteroli joka niitä aiheuttaa. (Keys hieman myöhemmin)

Tyydyttetty rasva aiheuttaa sydän- ja verisuonitauteja koska se nostaa kolesterolia (THL muutaman kymmenen vuotta)

No jos kerran ei, niin ainakin on syytä vaihtaa tyydytetty rasva tyydyttämättömään (THL tänä päivänä)

Huomenna: Ravintosuositusten on perustuttava korkealuokkaiseen tieteelliseen tutkimukseen ja siitä syystä………..

On erittäin mielenkiintoista nähdä kuinka teollisuudelle, hoitohenkilökunnalle ja varsinkin diabetespotilaille onnistutaan selittämään jatkossa miksi homma ei ollutkaan niinkuin vuosikymmenet on väitetty. Matkalla on jo alettu heittää turhaa painolastia mereen esim. syö niin ja niin monta leipäplasta päivässä, PohjoisKarjalaProjektin väitetty vaikutus sydän- ja verisuomitautien vähenemiseen jne..

Suuri laiva kääntyy hitaasti varsinkin kun kapteeni tietää että kyseesä on viimeinen reissu ja hänen matkansa päättyy karille. Kun jälkeenpäin selviää että kapteenin ainoa merikortti oli ollut vuosikymmenien ajan vanhan äitinsä virkkausohje niin ………..