Hel 12. 2012

Tunnettu LCHF-profiili täytti 70 vuotta.

”Kymmenen vuotta sitten olin kuolemailsillani. Syynä ylipaino ja sairaudet. Kun asetuin normaalivaa`alle niin näyttö ei riittänyt, viisari löi pohjaan. Vaaka riitti 138 kiloon ja minä painoin viisi tai kymmenen kiloa enemmän.

Postin haku postilaatikolta ei sujunut ilman että minun täytyi levätä matkan varrella.

Täysin sattumalta löysin ratkaisun ongelmaani. Huomasin että painomme sätyy täysin luonnollisesti kuten muillakin eläimillä. Huomasin että painonhallinta on hormoonien hallinnassa ja että minä olin täysin normaali. Virhe minkä olin tehnyt oli se että olin seurannut epänormaaleja ravintosuosituksia!

Luonnollinen painonhallinta ei toimi sillä lailla kuin lääkärit ja ravintoneuvojat luulevat. Sillä ei ole mitään tekemistä liikunnan kanssa. Ratkaisu on se että meidän tulee syödä niinkuin meidät on luotu syömään. ”

Linkki