Mar 26. 2012

”Puska ennustaa karppausboomin olevan menossa ohi. Nuorisolle hän kuitenkin kaipaa jonkinlaista Pohjois-Karjala-projektia”

Artikkeli

Pekka Puska, nuorisolla ja hyvin monilla aikuisillakin on jo oma projekti käynnissä. Se on vähähiilihydraattinen ruokavalio. Syyllisinä, tai paremminkin ansiollisina vähähiilihydraattisen ruokavalion suosioon ovat Puska ja kolleegat THL:stä. Kansaa ei kuseteta kuinka kauan tahansa perättömillä väitteillä tuhansista tutkimuksista rasvan vaarallisuudesta kun koko raporttinippu on ja pysyy kateissa. Suomalaiset eivät ole tyhmiä ja kun he ovat huomanneet VHH:n edut niin lausunnoilla kuten ”laihtuuhan sitä rotanmyrkylläkin” tekee itsensä pelkästään naurettavaksi. Jatkakaa samaan tapaan THL:n puolelta, se on paras tapa VHH:n suosion kasvattamiseksi. Valheella, vaikka onnistuittekin muutaman vuosikymmenen, on kuitenkina aina lyhyet jäljet.