Kes 15. 2012

Tyypillinen kysymys/väite täällä ja muuallakin on:

”Olen nyt ollut niin ja niin kauan LCHF/VHH ruokavaliolla ja

– paino ei putoa

– paino nousee

– erilaisia sivuvaikutuksia”

jne

Ystävät hyvät, kuten itse olette huomanneet lukiessanne eri sivuja on hyvin monella ihan ikiomia versioita LCHF/VHH ruokavalioista ja monissa tapauksissa ollaan kyseisistä ruokavalioista aika kaukana tai sitten liikkeellä kummallisilla yhdistelmillä esim. rasvanpelkoista, kalorirajoitettua LCHF/VHH ruokavaliolla höystettyä sotkua.

Jos meillä jotka olemme tyytyväsiä LCHF/VHH ruokavalion toimintaan, useimmiten siksi että olemme ensin tutustuneet siihen kuinka se rakentuu, mitä ylimenohäiriöitä esiintyy, minkälaista elintarviketta ostaa kaupasta ja kuinka ravinnon energiajakauma kohdallamme on, olisi pieninkään mahdollisuus neuvoa juuri sinua niin:

Kirjoita ylös kaikki mitä syöt normaalipäivän aikana (elintarvike/gr)

Pituutesi ja painosi

Ikäsi

Mies vai nainen

Sairaudet ja lääkitykset.

Liikunta

Minulle tulee kysymykset parhaiten emailin kautta:

vk.puustinen@gmail.com