Hei 1. 2012

Katsotaanpa mitä tapahtuu kun D2:nen pistelee naamansa näin illalla seuraavan aterian:

Omatekoinen maksapate peuranmaksasta sekajauhelihasta, kermasta, kananmunasta, matjessillistä liemineen ja laardista (noin250gr). Sipulia ja mausteita tietenkin.

Pieni annos kesäkurpitsaa, valkokaalia, sipulia ja juustoa voissa paistettuna, kermalla höystettynä.

Mansikoita ¼ litra kermavaahdolla (1dl kuohukernaa).

Hieman vesimeloonia.

Verensokeri ennen ruokailua: 4,9mmol

1 tunti ruokailun jälkeen: 6,3mmol

2 tuntia ruokailun jälkeen: 6,2mmol

Ruokaa olisi ollut enmmänkin ja hyvää oli mutta en jaksanut enempää.

Mitään laskemia en ole tehnyt energiajakaumasta tai kaloreista (tai kuten Tuntemattomassa Sotilaassa sanotaan ”tai mitä perkeleen kolareita ne on”). Tuskin kovinkaan paljon THL:n, Diabetesliiton tai Sydänliiton satukirjoihin perustuvien suositusten mukainen mutta minullahan on D2:nen hoitettavana ja samalla haluan syödä ravintoa mikä on jo kolme vuotta pitänyt painoni sillä tasolla mihin se sillon putosi (yli 30kg 7 kk:ssa). Jos kuuntelisin yllämainittuja niin kilot olisivat tulleet takaisin ja metformiinia (parhaassa tapauksessa, jollei olisi jo pitänyt siirtyä insuliiniin) kulunut noin 365×4×3 pilleriä. Syvimmät surunvalitteluni myös lääketeollisuudelle.

Näin pienenä sivuseikkana. Kun saatuani diagnoosin D2 ja keskusteltuani ensimmäisen kurran hoitajan kanssa noudatin 2 ensimmäistä viikkoa Diabetesliiton täysin älytöntä suositusta että ”diabeetikko voi syödä samaa ruokaa kuin muutkin” niin verensokerimittarin lukemat olivat korkeimmillaan vastaavissa mittauksissa 23-24mmol. Edellä mainitusta Diabetesliiton aivoverenvuodosta ei voi todeta muuta kuin sen vanhan totuuden jonka ruotsalainen asiantuntija onnistui lopulta saamaan kyseisen liiton edustajan lisäämään älyttömyyteen: ”RIITTÄVÄLLÄ LÄÄKITYKSELLÄ”.

No, sittenhän juttu on aivan toinen. Kiitos, mutta ei kiitos.

Tuli tietenkin siirrytty LCHF-ruokavaliolle (tieteeseen ja käytännön kokemukseen perustuva) ja tulokset alkoivat näkyä heti. Tänään saa olla enemmän kuin tyytyväinen. Ei esitä lääkäri eikä hoitaja eriäviä mielipeitä.

Lue myös: http://lchf3356.blogit.fi/d2-kuinka-lasket-vereensokeriarvojasi/

Iltalehdelle uutisvihjeeksi:

”Hukkunut oli VHH:lla!!!”

”Sormet murskaantui oven valiin, VHH:lla jo kaksi viikkoa!!!”

”Kaatui polupyörällä ravintolasta tullessaan, VHH syynä!!!”

”Iltalehden journalistit kirjoittaa puutaheinää, VHH.lla???”

Ja kaikki tietysti tuettuna lausunnoilla ja täysin mitättömiin tutkimuksiin viittauksilla THL:n professoritasolta.