Myös Tanskassa tunnustetut tutkijat, jotka eivät pelkää rasvaa, kaatavat nykyisen, päivitetyn pohjoismaalaisen, ravintosuosituksen:

http://jyllands-posten.dk/nyviden/ECE6239558/nye-resultater-er-i-modstrid-med-de-nye-kostrad/

Kasvisöljyt ja margariinit omega6 löjyineen eivät ole hyödyllisempiä terveydelle kuin voi. Uuden tutkimuksen mukaan voi moinen vaihdos olla jopa vaarallinen sydämelle. Kriittisten tutkijoiden joukossa on Arne Astrup Tanskan kansainvälisesti tunnetuin ravintotutkija.

Kuinka kauan Elintarvikelaitos (THL) jatkaa petkuttamista väittämällä että tutkimusraportit tukevat laitosten väittämää? Ainoa selitys asialle on että nämä laitokset käyttävät pelkästään tutkimuksia jotka sopivat niiden tarkoituksiin. Mainittujen laitosten kohdalla kysymys ei ole tieteestä vaan uskonnosta.

Yhä useammat huomaavat laitosten petoksen. Ruotsissa viime päivinä on kaksi professsoria sahannut laitosten tutkimukset sanoen “ei pidä paikkaansa” “täysin vanhanaikaisia” ja “käsittämätöntä että laitokset väittävät”. Mielipidetutkimus samalta viikolta näyttää että yhä harvempi ruotsalainen luottaa Elintarvikelaitoksen suosituksiin kevyttuotteista ja margariineista.

http://www.kostdoktorn.se/ny-forskning-talar-emot-nya-kostrad