Unilever on pakotettu ryömimään ristille.

Katso

Nyt ollaan puolimatkassa. Kun halpa teollisuusrasva saadaan vielä purkista pois niin ollaan siellä mitä kaikki moderni tutkimus kertoo.

Jätä tuote hyllyyn, odota kunnes purkissa on pelkkää voita.

http://terveydeksesi.fix4you.se/#category9

“Täytämme ihmisten päivittäisen ravinnon, hygienian ja puhdistautumisen tarpeet merkkituotteillamme, jotka saavat ihmiset tuntemaan olonsa hyväksi, näyttämään hyvältä ja saamaan enemmän irti elämästä.”

Ja kaikki samasta raakaaineesta. Sen lisäksi myös maalit.

Jotta ruoka on sekä terveellistä että herkullista on tärkeää käyttää laadukkaita raaka-aineita. Flora-tuoteperheen uusin jäsen, Flora & Voi yhdistää Floran kasviöljyjen hyvää tekevät ominaisuudet ja voin täyteläisen maun.

Salaisuus on levitteen yksinkertainen koostumus, joka sisältää vain muutamia ainesosia kuten rypsiöljyä, voita ja ripauksen merisuolaa, jotka on hienovaraisesti yhdistetty toisiinsa herkulliseksi levitteeksi. Flora & Voi maistuu herkulliselta leivän päällä, mutta sopii hyvin myös ruoanlaittoon ja leivontaan.

Rypsiöljy (31%), VOI (22%), palmuöljy, vesi, KIRNUMAITO, suola (1,8%), emulgointiaine (auringonkukkalesitiini), luontainen aromi, happo (maitohappo), A- ja D- vitamiini.

Rasvaa 70%: maitorasvaa 18% ja kasvirasvaa 52%. Vähälaktoosinen.

Unilever edistää kestävän kehityksen mukaista palmuöljyn tuotantoa..

Vilkaistaanpa hieman sitä edistämistä (mitä tuottaja nyt yrittääkin sanalla tarkoittaa)

Margariinitehtaalla:

Osa1

Osa2

lue myös:

Jättiläismäinen margariininvalmistaja-Unilever- näkee taistelun voita vastaan hävityksi. Yhä harvemmat haluavat keinotekoista margariinia samalla kun yhä useammat ovat päässeet tarpeettomasta voin käytön pelosta. Tämä ei koske pelkästään Ruotsia jossa margariinin myynti on romahtanut voin myynnin reippaasti noustessa. Unilever yrittää nyt uudestaan sekoittamalla voita halpaan margariininsa Saksassa ja Suomessa. Mainostuksella yritetään epätoivoisesti parantaa tilannetta.

Lue täältä

Kuinka kauan kestää ennenkuin purkissa on pelkkää terveellistä voita? Margariinien terveyshaitoista ei tiedetä yhtään mitään.