Kostdoktorn:in sivulta löydät useita videoita joista on todella suurta hyötyä niit terveille kuin diabeetikollekkin. Videoiden katsominen vaatii jäseneksi liittymisen (maksullinen). Kaikki muu tieto on yhä edelleen tietenkin ilmaista, kuten ennenkin.

Viimeisimmästä videosta:

D1:nen kertoo kuinka hän jätettyään sairaanhoidon neuvot syrjään ja kuinka hyvin hän nykyisin voi.

Esimerkki siitä kuinka hyvin LCHF toimii myös D1:sessä.

Kuka tienaa sillä että diabeetikon tarvitsee käyttää tarpeettoman suuria määriä insuliinia joka päivä. Ei ainakaan diabeetikko joka usein saa vaarallisesti heilahtelevan veresokerin sairaanhoidon neuvojen mukana. Lääketehdas tietenkintienaa suuria rahoja insuliinin tarpeettoman suuren käytön johdosta.

Sairaanhoidon neuvot niin D1:selle kauin D2:selle ovat täysi katastrofi tänäpäivänä. D1:stä neuvotaan syömään tarpeettoman runsaasti hiilihydraattia verensokerin liiallisen putoamisen estämiseksi. Tämä on tietenkin täysin järjen vastaista logiikkaa.

Onneksi nykyisin on runsaasti diabeetikkoja jotka ovat asian huomanneet-kokeilleet ja nähneet että LCHF todella toimii.

Mainitussa videossa kertoo Carola Bakken (D1) kuinka hän alkoi toimia täysin päivastoin niitä neuvoja joita hän sairaanhoidolta sai. Tulos? Tänään hänellä on erittäin hyvät verensokeriarvot, tasainen, ei liikaa heilhteleva verensokeri ja ateriainsuliini monta kertaa päivässä on poissa. Hänelle riittää yksi ruiske päivässä.

Videon sisällöstä (ruotsinkielinen):

1:07 Carola menee lääkäriin ja saa diagnoosin D1

2:41 neuvo sairaanhoidolta: “Jos haluat syödä suklaalevyn niin laita se näkkileivän päälle”.

(Minulle tulee mieleen Suomen Diabetesliiton ravintosiantuntijan neuvo diabeetikolle kuinka syödä 2kg banaaneja päivässä (Veijon huomautus)

4:15 Hoitaja paniikissa – Väittää että Carola kuolee ravinnon puutteeseen LCHF ruokavaliolla.

6:10 ””En ymmärrä kuinka he jaksavat”

7:58 Carolan verensokeriarvista 4,5 vuotta LCHF ruokavalion aloittamisen jälkeen.

10:16 Carolan neuvo: “Kokeile yksi kuukausi-sinulla ei ole mitään hävittävää”.

lähde

Liity jäseneksi kostdoktorn:in blogin maksulliseen osaan (79kr/kk)

esittely