Mukavaa!

Parin päivän päästä on edesssä lähtö Savoon. Mukava tavata tuttuja ja muita “viäräleukoja”. Toiveena on tietenkin että kelit olisivat siedettävät. Lammista löytyy kalaa syötäväksi ja metsästä sieniä ja marjoja. Nyt joku nikottelija tietenkin sanoo että niissähän on hiilihydraattia=sokeria jota minun sokeritautisena ei passaa syödä. NO, ei tietenkään mättämällä mutta aidosta kermasta tehdyn runsaan kermavaahdon kera kyllä jälkiruokana joskus maistuu. Eikä aiheuta mitään vaikeuksia verensokerin kanssa. Kokonaisuus ratkaisee. Minun sokeritautini sietää noin 5E% hiilihydraattia nikottelematta päivässä ja on vain valittava mistä ne ottaa. Ei se sen vaikeampaa ole. Ei minulle eikä muillekaan sokeritautisille.

Tekemistäkin tulee riittämään sopivasti. Saunan peltikatto pitää maalat ja samoin vanhan hirsitalon perustuksia pitää paranella. Metsän raivausta riittää sitten täyttämää aukot.

Toivotan kaikille hyvää kesän jatkoa ja erikoisesti diabeetikoille uuden elämäntavan aloittamista. Elämä muuttuu huomattavasti helpommaksi ja paremmaksi. Liitäntäsairauksien vaara pienenenee ja koko tulevaisuuden ennuste muuttuu huomattavasti valoisammaksi.

Aloita tästä ja tulet huomaamaan että nykyinen tiede ja käytännön kokemus on oikeassa. Minä huomasin see jo kohta 7 vuotta sitten ja olen erittäin tyytyväinen. Sokeritautinenkin voi syödä todella hyvää ruokaa eikä nälkäistäkään päivää tarvitse nähdä.

Klikkaa ja lue