Tässä tulee erinomainen muistintuki. Lomake on “kostdoktorn” sivulta mistä se on löydettävissä 33 eri kielellä.

Valitettavasti kuvan laatu ei ole paras mahdollinen. Voit hakea alkuperäislomakkeen

TÄÄLTÄ

Rullaa alaspäin sivulla kohtaan:

Översatta kostråd

Klikkaa “finska” tai haluamasi kieli listalta.

Jatkossa lomake tulee löytymään blogissani kategorian (oikeassa reunassa sivua) “LCHF käyttöohje” alta.

Lukemattomat ovat parantaneet terveyttään LCHF ruokavaliolla. Tee se sinäkin, olit sitten yhä terve, ylipainoinen, diabeetiiko jne. Ruokavalion terveysvaikutukset on havaittu suuren määrän sairauksia ja vaivoja yhteydessä.

En ole niiden vuosien aikana (7 vuotta) joina olen ruokavaliota noudattanut löytänyt ensimmäistäkään perusteltua uutista tai tutkimusraporttia missä LCHF ruokavalio olisi havaittu vahingolliseksi terveydelle.

Kuten sanottua tämä on LYHYT käyttö ohje. Jos haluat tutustua enemmän siihen kuinka terveellisen ruokavalio toimii ja miksi virallinen ravintossuositus ei ole kovinkaan tervellinen niin lueskele blogiani. Jos sinulla on kysyttävää niin vastaan mielelläni:

kysyveijolta@gmail.com

Postini on täysin luottamuksellinen. En julkaise mitään ilman kirjoittajan antamaa lupaa.