Hyvä esimerkki häpeällisestä toiminnasta sairaanhoidossa D2 potilaan “hoidossa”.
Email Marianelta Kanadasta.

“Hej Andreas,
Asun Calgaryssa, Kanadassa ja olen seurannut sivujasi (http://www.kostdoktorn.se/) alusta lähtien. Haluan kertoa kuinka appiukkoani joka äskettäin sairastui diabetekseen (D2) syötetään sairaalassa.Banaania, kaakkua, keksejä, vanukkaita, leipää chilipapuja ja pirtelöitä. Niitä oli tarjolla luonaalla. Olin täysin järkyttynyt! Ravintoneuvoja toistaa vaan varoituksiaan rasvasta. Vähäsokerisessa Glucerna:ssa (ravintopatukka) on Vain 25% sokeria tavallisen 35% sijaan. Onko tarkoitus tappaa potilas sairaalassa???”

Ylläoleva kuvaa erittäin hyvin miksi D2:sen katsotaan olevan parantumaton ja etenevä sairaus. Se johtuu siitä että hoidossa potilaan tilaa heikennetään ja itse ongelmasta ollaan olevinaan tietämättömiä- Enemmän ja enemmän lääkkeitä.

D2:sen on mahdollista rajoittaa sairautensa oireilu minimiin. Se ei kuitenkaan onnistu sairaalaruoalla eikä seuraamalla dietistijien täysin älyttömiä neuvoja runsaasti hiilihydraattia sisältävästä ravinnosta.

D2, tee suuri parannus sairautesi hoidossa-tee elämäntavanmuutos joka auttaa sinua eikä lääketehtailijoita.

Kysy:

vk.puustinen@gmail.com

lähde