Maa 22. 2013

Suomessa mm:

Ruotsalainen TV ohjelma PLUS tarkasti hiilihydraattien imeytymistä estävän lääkkeen Glucosanol. Tulos oli niinkuin muistaakseni jossain jo aikaisemmin kirjoitin: Joutaa roskakoriin. Lääke lupaa että voit syödä hiilihydraatteja kuten pastaa ja leipää ilman että se imeytyy vereesi.

Ainut todiste lääkkeen toimiisesta oli valmistajjan oma tekemä, julkaisematon ja siten yös tarkastamaton, tutkimus. Yritys ssada asiakas uskoaan siihen mitä luvataan vaikka se vaikuttaisikin liiaan hyvältä ollakseen totta.

linkki

Kostdoktorn on testannut itse eikä havainnut mitään erikoista tehoa tuotteesta.

linkki

PLUS testasi antamalla yhden henkilön syödä tuotetta ja toisena testihenkilönä oli henkilö joka söi täsmälleen saman hiilihydraattirikkaan aterian kuin ensimmäinen mutta ilman Glucosanolia. Tulos? Mitään eroa ei havaittu.

Glucosanol roskakoriin, ei mitään hyötyä.

Lähde