paljon insuliinia veressä auttaa syöpäsoluja

Hel 6. 2013

(Osittainen käännös)

Tieteellistä tutkimusta käsittelevän kirjallisuuden mukaan liikalihavuudella on yhteys syöpään. Henkilöillä joilla on vatsalihavuutta on korkeat insuliinitasot veressään. Insuliini laskee berensokeria mutta se on samalla kasvuhormooni joka kiihdyttää syöpäsolujen kasvua.

Yksi kehon tärkeimmistä kasvuhormooneista on IGF-1. Korkea insuliinitaso tekee sen että IGF-1 saa ”vapaammat kädet” Lääkeyhtiöt ovat kauan yrittäneet pysäyttää IGF-1.:n tehon siinä onnistumatta.

Tutkijat ovat 1930 luvulta lähtien tienneet että glukoosi, sokeri, on syöpäsolujen tärkein energialähde.

Radiumhoidon yhteydessä tarjotaan liikaa sokeria.

Tämä tieto tulee potilaan omaisen kertomana. Leipää, pastaa, perunaa, riisiä jne. Ja kahvilassa jatkuvasti tarjolla pullaa, wienerleipiä ja kaakkuja. Poltila sai lopulata vaatimansa paremman ruoan sillä varoituksella että aivot tarvitsevat hiilihydraattia toimiakseen. Väitös ei pidä paikkaansa, Aivot toimivat aivan yhtä hyvin ketooneilla joita elimistö valmistaa rasvasta.

Lähde