Lok 9. 2013

Tieteen todisteet ovat riittävän vahvat. Tunnettu asianaja Don Barret ei aloita oikeusprosessia ellei hän näe mahdollisuuksia voittaa ja tienata todella paljon.

Suuret roskaruokayhtiöt ( muutamia Pepsi, Coca-Cola, Del Monte, Hershey, Mars, Nestle, Chobani…) USA:ssa lisäävät todella runsaasti sokeria tuotteisiinsa ja yrittävät sitten peittää sen kuluttajilta. Sisällysluetteloissa valehdellaan välittömästi jos he näkevät pienenkään mahdollisuuden siihen ilman kiinnijäännin vaaraa-ja sitä tapahtuu usein.

Näin sanoo asianajaja joka pakotti tupakkateollisuuden USA:ssa maksamaan mahtavia vahingonkorvauksia. Nyt hän on aloittanut sodan roskaruokayrityksiä vastaan. Tähtäimessä on saada nämä yhtiöt maksamaan vahingonkorvauksia heille jotka yhtiöt ovat valehtelemisellään houkutelleet syömään suuria määriä sokeria ja samoin pakottaa teollisuuden seuraamaan lakia.

Miksi hän tekee tämän?

”Siksi että tämä on hauskaa! Lissa ei ole mitään harmaita alueita. Kaikki on valkoista tai mustaa, oikein tai väärin. Yhtiöt voivat huutaa, valittaa, kieriskellä kuin madot ja syyttää meitä ahneiksi asianajajiksi. Loppupäässä he joutuvat kuitenkin maksamaan.”

”Teemme tämän parantaaksemme kansan tervyttä. Kansalaisten tulee tietää totuus siitä mitä he ostavat. Israelilainen asianajaja on pyytänyt apuamme CocaColan haastamiseksi Israelissa. Tupakoiminen USA:ssa on vähentynyt sen jälkeen kun haastoimme tupakkayhtiöt. Se mitä nyt teemme tulee parantamaan kansan terveyttä”

Mediassa:

“Yhtiöt sekottavat sokeria kaikkiin tuotteisiinsa ja sitten ne valehtelevat kansalle:

lähde