Huh 12. 2012

Olen usein kirjoittanut siitä että ei ole olemassa mitään syytä väheksyä D2.sta. Tauti on vakava ja omalta kohdaltani olen tyytyväinen että LCHF-ruokavaliolla pystyn pitämään D2:sen oireet poissa. ”Luonnollista kehitystä D2:n yhteydessä” sanoo lääkärisi/hoitajasi´?

Onko se tarpeellista. Onko tarpeellista seurata vallitsevia ravintosuosituksia sen sijan että valitsee ruokavalion joka kaiken järjen mukaan estää ”luonnolliset seuraukset”.??

katso täältä

Jos olet diabeetikko niin voit unohtaa täysin väiteen että voi syödä kuten muutkin. Se ei onnistu. Terveet kestää hiilihydraatteja, sinä et. Hiilihydratti = sokeria.

Plussapuoli koko asiassa kun ajatellaan mitä kaupassa on tarjolla on se että tulet syömään herkullisempaa ruokaa kuin ne jotka “herkuttelevat” valmisruoalla ja uskovat siihen että kevyttuottet ja margariinit on hyvästä ja terveellistä. Tulet syömään ruokaa jota isoäitisi söi ennenkuin kaikki roska tuli markkinoille.