Syö vain silloin kun olet nälkäinen. Jätä pois tarpeettomat välipalat

VHH ruokavaliolla sinun tulee syödä silloin kun sinulla on nälkä ja syödä itsesi kylläiseksi. Toisinsanoen-älä syö mitään jollet olenälkäinen. Tarpeettomat välipalat estävät painonpudotuksen. Sama voi olla ongelmana myös LCHF-ruokavaliolla. Syöt ehkä tarpeettomasti jotain koska se on hyvää ja mukavasti käsillä.Alla kolme tavallisinta ansaa:

1. Meijerituotteet kuten kerma ja juusto. Toimivat hyvin ruoanlaitossa koska ne antavat kylläisyyden tunteen. Ongelmana voi kuitenkin olla jos syöt-olematta nälkäinen-runsaasti juustoa TV:tä katsellessasi. Ole varovainen. Sama koskee runsasta kermavaahtoa jälkiruoan kera silloin kun olet jo kylläinen ja syöt vain siksi koska se on hyvää. Varoituksen ansaitsee myös kahvi runsaalla kermalla jos juot useamman kupin päivässä.

2. Pähkinät. Kun olet avannut pähkinäpussin käy helposti niin että pussi tyhjenee kerralla-riippumatta siitä kuinka kylläinen olet. Tutkimuksen mukaan suolapähkinät tulee ahmittua helpommin kuin suolaamattomat. Älä ota koko pussia eteesi vaan valitse osa pienen kulhoon.

3. LCHF-leivonnaiset. Vaikka käyttäisitkin mantelijauhoja ja makeutusainetta niin leivonnaiset ovat yleensä ylimääräistä syötävää silloinkin kun et ole nälkäinen……ja painonpudotus vaikeutuu.

Voit jättää aterian väliin jos tahdot.

Onko sinun pakko syödä aamiainen? Ei tietenkään jollei ole nälkä. Sama koskee muitakin aterioita. LCHF ruokavaliolla pysyt helpommin kylläisenä ja halusi syödä jotain koko ajan vähenee, erikoisesti jos sinulla on ylipainoa. Anna kehosi polttaa rasvareservejäsi ylimääräisen ruoan sijasta. Älä taistele vastaan syömällä ruokaa silloin kun et halua, odota sen sijaan kunne olet nälkäinen. Säästyy aikaa ja rahaa ja sen lisäksi se nopeuttaa painonpudotusta.
Jotkut tuntevat menettävänsä hallinnan jolleivät syö joka kolmas tunti. Tästä syystä he syövät tuhansia kaloreja ja menettävät täysin painonhallintansa. Välipalathan ovat NIIIIN tärkeitä.

Välipalat tulevat tärkeiksi runsaasti hiilihydraattia ja sokeria sisältävillä rukavalioilla joista aiheutuu nälän tunne pian. LCHF-ruokavaliolla välipalat ovat useimmiten tarpeettomia-sinulla ei ole nälkä.

Yhteenveto ylläolevasta:

Jos haluat pudottaa painoa nopeati ja PYSYVÄSTI:
Syö kun sinulla on nälkä. Unohda kello ja kuuntele sen sijaan kehoasi.

Lue myös

lähde

(Olen lisännyt ylläolevan myös kategoriaan LCHF-laihdutus.)