On mahdotonta juosta pakoon huonoa ruokavaliota-erikoisesti jos haluat laihduttaa. Laihtuakseen on muutettava ruokavaliota.

Alla mielenkiintoinen artikkeli Lord Ian McColl:illta, kirurgian professori ja opposition ministeri terveyskysymyksissä v. 1997-2000.

The Telegraph

Kuka on syyllinen maailman nykyiseen liikalihavuus-epidemiaan? Voin kertoa että syyllisiä ovat korruptoituneet tutkijat ja politiikot jotka antoivat elintarviketeollisuuden manipuloida itseään väittämällä että liikalihavuus johtuu liikunnan puutteesta.”

Mikä on sitten järkevää jos haluat laihtua:

Jotta pystyisit syömään vähemmän laihtuaksesi niin sinun tulee syödä enemmän rasvaa pystyäksesi syömään vähemmän. On erittäin hienoa että yhä useammat tunnustavat että “syö vähemmän-juokse enemmän” ei toimi jollei sitä yhdistetä siihen että syödään ruokaa joka pitää sinut kylläisenä.
Syömällä enemmän rasvaa pysyt kylläisenä kun samaan aikaan vältät syömästä runsaasti hiilihydraattia sisältäviä ruokia jotka nostavat kehosi insuliinitasoa (insuliini on rasvaa varastoiva hormooni-suurin syyllinen liikalihavuuteen).

lähde

lue myös

lue myös