Kalorien vähentäminen on suurimmalle osalle laihduttajista tuomittu epäonnistumaan, nälkä tulee ja kehon ravinnon poltto jarruttaa. Mitä siis tehdä onnistuakseen. Alla 3 neuvoa laihdutukseen Harvardprofessori David Ludwig:ilta (kansainvälisesti tunnustettu asiantuntija).

1.Lopeta prosessoitujen hiilihydraattien syöminen ja korvaa ne hedelmillä, vihanneksilla, palkokasveilla ja maltillisella määrällä täysjyvätuotteita.

2.Syö maltillisesti proteiineja (suositusten mukainen määrä, 1,5-2gr/ihannepainokilo)

Veijon huomautus: Varo mainosrumpuja jotka kertovat sinulle lähes joka tuotteen kohdalla lisätystä proteiinista. Muutama vuosi sitten suomalaiset lääkärit varoittelivat liiasta proteiinista mutta nyt asia on unohtunut, kuten monet muutkin asiat)

3.Lisää ravintoosi tyydyttynyttä rasvaa kuten pähkinöitä, oliiviöljyä ja täysrasvaisia meijerituotteita.

Syvennettyä tietoa


kysyveijolta@gmail.com

lähde

Huomaa että neuvo on laiduttajalle-EI Diabeetikolle!

Jos olet diabeetikko